Kræmmermarked I Esbjerg

I sommersæsonen kan du hver mandag komme til kræmmermarked i Esbjerg fra kl. 10-16. Det gælder alle mandage fra d. 17 juni til og med d. 09 september. Vær opmærksom på, at det kan blive aflyst i tilfælde af dårligt vejr.

Hos Retroland er vi vilde med loppemarkeder. Et loppemarked kan være fyldt med retro-genstande, samt andre gemte skatte.

Vi har tidligere skrevet om top-10 loppemarkeder i København, men der er altså mange muligheder i hele det ganske danske land, hvor Esbjerg er hele vestjyllands hovedstad.

Kræmmermarked i Vestjylland

Kører man ned langs vestkysten, kan man til dagligt finde en masse spændende antikvitetsbutikker, men om sommeren boomer vestjylland også med diverse kræmmermarkeder, som vores tyske naboer også har fået øjnene op for.

Så mangler du nogle lækre retro-ting eller andre nipsting, som for eksempel et stort flot skibsror, kan det være, at du skal give kræmmermarkedet i Esbjerg en chance. Her er der fyldt med passioneret folk, som fylder deres bagagerum for at gøre en god handel.

Der er mange alternativer

Hvis du ikke har held på loppemarkedet, har Esbjerg en masse andre ting at byde på, som ligger lokalt i forhold til det centrale loppemarked. Så mangler du nogle sjove ting du kan lave i Esbjerg helt gratis på en mandag, kan det være, at du skal tage en tur på loppemarked.

Vi sender i hvert fald vores anbefalinger afsted fra redaktionen, hvor du eventuelt kan se en lille smagsprøve på, hvad du kan forvente, på det tilhørende billede til artiklen.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere