Hvor Meget Må Man Tjene På Loppemarked?

Billede: Pexels

I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryddet ud i ens ting og sager, som samtidig kan glæde andre til en fordelatig pris.

Hvor meget må man tjene på loppemarked? I teorien er der ingen grænse for, hvor meget du må tjene på et loppemarked, så længe der er tale om privat salg. Altså, så længe der er nogle af dine private ting, som du sælger, så er der ingen grænser. Det er dog en helt anden sag, hvis der er tale om salg af professionel karakter. Køber du eksempelvis møbler for bevidst at sælge dem videre, så er der tale om det, man kalder for hobbyvirksomhed.

Det handler altså i høj grad om måden du gør det på. Hvis der er tale om en struktureret og relativt professionelt indsats, så kan man bevæge sig på en linje mellem amatør og professionel.

Et godt eksempel på en, der blot er amatør, er en person, der har en masse tøj til at hænge, som hun bruger. Derfor vil hun gerne af med det, og beslutter sig for at sælge det på en af de mange portaler online. Noget af tøjet er limited edition og i god stand, hvorfor hun faktisk får flere penge for dem, end hun selv har givet. Selvom der er tale om et overskud, så skal det ikke beskattes, da det bare er nogle få private ejendele, der er kommet i overskud.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
De fleste af os får primært vores musik-fiks fra tjenester som Spotify, Youtube,…
Læs mere