Hvad Er Danmarks Største Kræmmermarked?

Billede: Pixabay

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og netop kræmmermarkeder findes der mange af i Danmark, der både er små, mellemstore og store. Men hvilket marked er egentlig det største? I denne artikel gør vi dig lidt klogere på Danmarks største og mest populære kræmmermarked.

Hvad er Danmarks største kræmmermarked? Danmarks største krammermarked er selvfølgelig Vorbasse marked. Der siden 1730 har været et årligt samlingssted for kræmmere fra både nær og fjern. Vorbasse marked får i dag intet mindre end 250.000 gæster i løbet af de tre dage, som markedet står på.

Vorbasse Marked er ikke blot landets største målt på antal besøgende, men også på antallet af kræmmere. Nærmere bestemt kan man handle med intet mindre end 800 forskellige kræmmer og yderligere 200 forskellige smådyrshandlere.

Hertil findes der også intet mindre end 4 campingområder, et streetfood område og et E-sport område. Kort sagt, så skulle det være muligt at finde noget for enhver smag og præference, når man besøger Vorbasse markedet.

Hvis du gerne vil besøge Vorbasse Marked, så kan det opleves næste år d. 21, 22 og 23 Juli 2022. Der kan sendes ansøgninger til stadepladser allerede fra d. 1 januar, og tidligere kræmmer vil automatisk få en invitation.

Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere
De fleste af os får primært vores musik-fiks fra tjenester som Spotify, Youtube,…
Læs mere