Top-10: Loppemarkeder I København

Er du typen, der elsker at gå rundt på et hyggeligt loppemarked på jagt efter fede retro ting og samtidig er bosiddende i hovedstaden? Så skal du læse med videre herunder, hvor vi guider dig til de 10 bedste loppemarkeder i København.

#1 Ravnsborggade-kvarteret, Nørrebro

På Ravnsborggade, Ravnsborg Tværgade og Sankt Hans gade findes der et hyggeligt, udendørs og meget besøgt loppemarked, hvor bl.a. flere interessante nichebutikker, antikvitetsforretninger og Stig P sælger ud til nogle rigtig fine priser flere søndage om året.

#2 Stefansgade, Nørrebro

Flere gange om året kan man i hyggelige Stefansgade på ydre Nørrebro tage til loppedage med mange spændende loppestade - fra både butikker og private. Tjek eventuelt også, om den nærliggende Jægersborggade har lopper samme dag.

#3 Veras Market, under Bispeengbuen

Rebecca Vera Stahnke sætter fokus på bæredygtig mode med et tøjbyttekoncept, som hun kører i to vintagebutikker, en webshop og et genbrugstøjmarked, som er blevet et stort hit indenfor loppemarkeder i København (og Odense).

#4 Loppemarked på Remisen, Østerbro

Et hyggeligt indendørs loppemarked, hvor du finder lidt af hvert til både børn og voksne. Du kan også købe mad i øvrigt, og så koster det 10 kr. i entre for voksne, mens børn er gratis.

#5 Loppetorvet på Frederiksberg

Loppetorvet ved Frederiksberg rådhus er fyldt med spændende gemmer fra lokale kælderrum og garderober, og du kan helt sikkert finde noget godt her. Markedet er udendørs, så der betales ikke entré.

#6 Værnedamsvej, Frederiksberg

Det tilbagevendende loppemarked på Værnedamsvej er populært blandt lokale og alle med en forkærlighed for delikatesser og design, og du bør også slå din vej forbi på de årlige markedsdage.

#7 Onkel Dannys, Vesterbro

Ved siden af Øksnehallen findes et af de rigtig gode tøjmarkeder med masser af tøj til børn og voksne. Loppemarkedet er småt, men godt, og er du heldig, kan du gå direkte videre til Sønder Boulevard, hvor der også jævnligt holdes loppemarked.

#8 Ritas Blå Lopper, Vesterbro

Gør et godt kup på Ritas Blå Lopper, som er et populært loppemarked, der kendes ved at flytte lokation fra gang til gang. Det er indendørs om vinteren og afholder typisk også et hyggeligt julemarked.

#9 Sønder Boulevard, Vesterbro

Sønder Boulevard på Vesterbro er en lang, bred gade med masser af boder, hvor du finder alt fra møbler til legetøj og lækre vintagefund. Det er et af byens mest populære loppemarkeder.

#10 Prismen, Amager

Prismen er stor hal med masser af lopper - både private gemmer og antikviteter. Du finder både ting til børn og voksne.

Billig Fitness Hillerød

Afslutningsvis vil vi gerne sende et tak til Billig Fitness i Hillerød, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Kan du ikke finde det grej du mangler på loppemarkedet, eller leder du efter andre billige skatte? Så kan du finde et hav af billigt fitness tøj på deres hjemmeside. Tusinde tak for støtten.

Århus Kræmmermarked er en stor begivenhed som hvert år modtager op mod 35000 gæs…
Læs mere
Hos Retroland er vi vilde med porcelæn og især de farvestrålende glasurer på den…
Læs mere
Retro-elektronik i form af gamle stereoanlæg, pladespillere osv. er for alvor bl…
Læs mere
Looket med poppede pastelfarver og skinnende ståldetajler, som køleskabe havde i…
Læs mere
I den nordjyske storby Aalborg har de rendyrkede pladebutikker haft det svært ge…
Læs mere
RecordPusher Hvad: RecordPusher startede tilbage i 2011 og var dengang Danmarks…
Læs mere
Når det kommer til pladebutikker i Danmark, så er der én by, der overgår dem all…
Læs mere