Top-10: Loppemarkeder I København

Er du typen, der elsker at gå rundt på et hyggeligt loppemarked på jagt efter fede retro ting og samtidig er bosiddende i hovedstaden? Så skal du læse med videre herunder, hvor vi guider dig til de 10 bedste loppemarkeder i København.

#1 Ravnsborggade-kvarteret, Nørrebro

På Ravnsborggade, Ravnsborg Tværgade og Sankt Hans gade findes der et hyggeligt, udendørs og meget besøgt loppemarked, hvor bl.a. flere interessante nichebutikker, antikvitetsforretninger og Stig P sælger ud til nogle rigtig fine priser flere søndage om året.

#2 Stefansgade, Nørrebro

Flere gange om året kan man i hyggelige Stefansgade på ydre Nørrebro tage til loppedage med mange spændende loppestade - fra både butikker og private. Tjek eventuelt også, om den nærliggende Jægersborggade har lopper samme dag.

#3 Veras Market, under Bispeengbuen

Rebecca Vera Stahnke sætter fokus på bæredygtig mode med et tøjbyttekoncept, som hun kører i to vintagebutikker, en webshop og et genbrugstøjmarked, som er blevet et stort hit indenfor loppemarkeder i København (og Odense).

#4 Loppemarked på Remisen, Østerbro

Et hyggeligt indendørs loppemarked, hvor du finder lidt af hvert til både børn og voksne. Du kan også købe mad i øvrigt, og så koster det 10 kr. i entre for voksne, mens børn er gratis.

#5 Loppetorvet på Frederiksberg

Loppetorvet ved Frederiksberg rådhus er fyldt med spændende gemmer fra lokale kælderrum og garderober, og du kan helt sikkert finde noget godt her. Markedet er udendørs, så der betales ikke entré.

#6 Værnedamsvej, Frederiksberg

Det tilbagevendende loppemarked på Værnedamsvej er populært blandt lokale og alle med en forkærlighed for delikatesser og design, og du bør også slå din vej forbi på de årlige markedsdage.

#7 Onkel Dannys, Vesterbro

Ved siden af Øksnehallen findes et af de rigtig gode tøjmarkeder med masser af tøj til børn og voksne. Loppemarkedet er småt, men godt, og er du heldig, kan du gå direkte videre til Sønder Boulevard, hvor der også jævnligt holdes loppemarked.

#8 Ritas Blå Lopper, Vesterbro

Gør et godt kup på Ritas Blå Lopper, som er et populært loppemarked, der kendes ved at flytte lokation fra gang til gang. Det er indendørs om vinteren og afholder typisk også et hyggeligt julemarked.

#9 Sønder Boulevard, Vesterbro

Sønder Boulevard på Vesterbro er en lang, bred gade med masser af boder, hvor du finder alt fra møbler til legetøj og lækre vintagefund. Det er et af byens mest populære loppemarkeder.

#10 Prismen, Amager

Prismen er stor hal med masser af lopper - både private gemmer og antikviteter. Du finder både ting til børn og voksne.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere