Hvad Sælger Godt På Loppemarked?

Billede: Pixabay / RitaE

Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppemarked, som byder på et væld af spændende sager.

Ofte får man selv lyst til at have en lille stand med ens egne gamle sager, som bare står i kælderen eller på loftet og samler støv. Der er nemlig altid en god stemning på loppemarkeder, som favner en og giver godt humør.

Som udgangspunkt, kan du sælge nærmest alt på et loppemarked, der er dog ting, der er bedre end andre:

  • Retro varer

Aldrig har retro ting været så moderne, som de er i dag. Det kan være alt fra potter, glas, små dimser til tøj. Det at kunne mindes sine bedsteforældre, mostre eller anden familie ved at kigge på disse er en fornøjelse.

  • Legetøj

Alt indenfor legetøj kan nærmest sælges til den rigtige pris. Det kan være puslespil, dukker, biler, lego, samlekort og så meget andet. Vi kender vel alle det, at der går et lille barn forbi standen og ser noget de gerne vil have. Med priserne der er på et loppemarked, har du snart gjort en god handel og solgt et minde til et barn der bliver glad.

  • Tøj

Alt indenfor tøj kan også sælges på et loppemarked, her er det ligesom med legetøj, at prisen skal være ret lav for at få et salg. Specielt er børnetøj i høj kurs, da man hele tiden skal skifte garderoben ud fordi de vokser så hurtigt.

Skiltet øverst viser at denne tekst, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Hvor du køber et stort sortiment med smykker fra Pernille Corydon. Det betyder at Perlen Odense får et link i denne tekst.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere
De fleste af os får primært vores musik-fiks fra tjenester som Spotify, Youtube,…
Læs mere