Vinyl Butikker I Århus

Står du og mangler en ny LP, men ved ikke hvor du skal tage hen? Århus boomer med fede vinyl-butikker, og folk handler utrolig meget med deres gamle plader for tiden. Se her, hvor du kan gå hen i Århus, hvis du mangler en ny plade til din samling.

Retro- og hipsterlivet i Århus lever i bedste velgående. Går man en tur gennem Århus bymidte, får man hurtigt øje på folk i denim-jakker, rustne cykler og en masse lækre vinyl-forretninger. Vi har taget et kig på smilets by, og fundet frem til fem fede steder, hvor du kan gå hen, hvis du mangler en ny vinyl.

Mangler du inspiration til, hvilken plade, som du skal vælge, kan du følge linket til denne artikel:

20 af de bedste albums til din vinylsamling

5 fede vinyl-butikker i Århus

Der er noget helt smukt og nostalgisk at komme ind i en pladebutik. Man kan fornemme historien fra pladerne gennem den gamle duft fra genbrugspladerne, som giver en oplevelse, også selvom man nødvendigvis ikke har en LP-afspiller i sit hjem. Se her, hvor du skal gå hen, hvis du skal finde en god plade i Århus.

Badstue Rock

I et fantastisk kvarter i Århus centrum kan du finde badstue rock, som ligge på en gade af næsten samme navn. I et kulturelt miljø, kan du her finde nogle hyggelige lokaler fyldt med både nyt og gammelt musik. Giv dem et skud.

Adresse: Badstuegade 22, 8000 Aarhus

Reverbvinyl

Reverbvinyl giver dig mulighed for at finde en masse alternativ musik, og har plader for enhver smag. Ligesom de andre forslag vi har fundet, så synes vi helt sikkert, at denne butik også er et besøg værd.

Adresse: Nørregade 57, 8000 Aarhus

Route 66 / Black Light Records

I Århus centrum er det nemt at finde en pladebutik. Route 66 har både en forretning i Århus og en i København, og den får rigtig mange gode anmeldelser med på vejen. Helt sikkert et besøg værd, hvis du både leder efter nye og gamle vinyler.

Adresse: Fredensgade 31, 8000 Aarhus

ØSTVINYL

Østvinyl er en lille hyggelig butik, som dog ikke har de samme antal anmeldelser som nogle af de andre butikker endnu. Kunne dog være et alternativ til nogen af de ovenstående forslag.

Adresse: Østboulevarden 1, 8000 Aarhus

Vinylpladen.dk

Det er ikke alle der har muligheden for at bevæge sig rundt i de lækre vinylbutikker. Så der kommer lige et sidste forslag til en online pladeforhandler, hvor det nogle gange kan være nemmere at overskue udvalget.

Adresse: Trepkasgade 25, 8000 Aarhus C

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere