Route 66 Århus

Billede: Alina Vilchenko

De fleste af os får primært vores musik-fiks fra tjenester som Spotify, Youtube, Deezer og lignende. Det er kutymen i dag, at man ikke længere har en hylde med musik, men derimod blot en mobil, der er fyldt med det. 

Det koncept og princip tror man ikke på, hvis man går ned i forretningen Route 66 og spørger. Her tror man på, at musik skal mærkes og føles, blandt andet i hånden. Route 66 er til entusiasten, der gerne vil have plader af højeste klasser. 

Hos Route 66 i Århus har man i årtier kunnet finde de bedste, skæveste og mest populære plader til en skarp pris. Route 66 er en af de få fortalere for vinylen, og tror stærkt på, at den vender tilbage i fuld form. Meget tyder også på, at den er på vej til det. Vinylen er i de seneste år blevet mere og mere populær. 

Route 66 ligger på Fredensgade 31 i Århus C, 8000. De har åben mandag til torsdag fra 12.00-17.30, fredag fra 12.00-18.00 og lørdag fra 10.30-15.00. Søndag er der lukket. Vil man gerne forhøre sig om en bestemt plade eller andet på forhånd, så kan man ringe på tlf. 86 20 23 20.

Tak til Classic Room, der har givet økonomisk støtte til denne artikel. Hos Classic Room finder du alt inden for boligindretning

Hvis du er på jagt efter et godt gammeldags loppemarked på Amager, så behøver du…
Læs mere
Århus Kræmmermarked er en stor begivenhed som hvert år modtager op mod 35000 gæs…
Læs mere
Hos Retroland er vi vilde med porcelæn og især de farvestrålende glasurer på den…
Læs mere
Retro-elektronik i form af gamle stereoanlæg, pladespillere osv. er for alvor bl…
Læs mere
Looket med poppede pastelfarver og skinnende ståldetajler, som køleskabe havde i…
Læs mere
I den nordjyske storby Aalborg har de rendyrkede pladebutikker haft det svært ge…
Læs mere
RecordPusher Hvad: RecordPusher startede tilbage i 2011 og var dengang Danmarks…
Læs mere