Route 66 Århus

Billede: Alina Vilchenko

De fleste af os får primært vores musik-fiks fra tjenester som Spotify, Youtube, Deezer og lignende. Det er kutymen i dag, at man ikke længere har en hylde med musik, men derimod blot en mobil, der er fyldt med det. 

Det koncept og princip tror man ikke på, hvis man går ned i forretningen Route 66 og spørger. Her tror man på, at musik skal mærkes og føles, blandt andet i hånden. Route 66 er til entusiasten, der gerne vil have plader af højeste klasser. 

Hos Route 66 i Århus har man i årtier kunnet finde de bedste, skæveste og mest populære plader til en skarp pris. Route 66 er en af de få fortalere for vinylen, og tror stærkt på, at den vender tilbage i fuld form. Meget tyder også på, at den er på vej til det. Vinylen er i de seneste år blevet mere og mere populær. 

Route 66 ligger på Fredensgade 31 i Århus C, 8000. De har åben mandag til torsdag fra 12.00-17.30, fredag fra 12.00-18.00 og lørdag fra 10.30-15.00. Søndag er der lukket. Vil man gerne forhøre sig om en bestemt plade eller andet på forhånd, så kan man ringe på tlf. 86 20 23 20.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere