Retrokøleskabe

Looket med poppede pastelfarver og skinnende ståldetajler, som køleskabe havde i 1950’erne på især amerikanske diners, er ganske enkelt ikke til at stå for, hvis man elsker retrodesign.

Disse retrokøleskabe har flotte rundede kanter og håndtag, der smukt træder frem i stål, mens køleskabene kan fåes i et utal spændende farver, så køleskabet vil kunne passe ind i ethvert køkken, omend man så foretrækker limegrøn, postkasserød, cremefarvet, pastelblå eller skinnende sort.

Problemet med køleskabe fra den tid er bare, at de slet ikke lever op til de moderne energistandarder, som køleskabe i dag skal.

Heldigvis kan du, som elsker retrokøleskabe, alligevel eje køleskab i et flot retrodesign, og som indeholder alt den moderne teknologi, der forventes af et køleskab i dag.

For eksempel findes retrokøleskabe både i energiklasserne A+, A++ og A+++, så de kan sagtens matche andre nye og mere traditionelle køleskabe. Derfor skal ikke gå på kompromis med designet for at få et miljø- og energivenligt køleskab. Retrokøleskabene er i også lydsvage.

Desuden fås retrokøleskabe også som retrokølefryseskabe, så de også passer til en traditionel børnefamilies behov.

Forhandlere af moderne retrokøleskabe

  • SMEG
  • Gorenje
  • Witt
  • Scandomestic
  • Temptech

Tak for støtten

Denne artikel er udarbejdet med støtte fra Perlen Odense, og den støtte vil gerne takke mange gange for. Både i Perlens fysiske butik i Odense og på https://www.perlenodense.dk/ kan du vælge mellem et stort udvalg af smykker i guld og sølv samt ure og meget andet til både kvinder og mænd i alle aldre og kategorier.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere