Polstring Af Møbler

En god polstring kan være et af de mest uvurderlige punkter på din bolig-forbedringsliste. Polstring af dine møbler kan være med til at skabe nyt liv til dine gamle møbler, så dit unikke retro-interiør beholder sin værdi. Læs mere om polstring af møbler her.

Er du typen der godt kan lide gør-det-selv projekter? Eller har du bare svært ved at smide dine gode gamle møbler ud, fordi at du ved, at de engang bliver moderne igen. Der er flere gode grunde til møbelpolstring og ombetrækning af gamle møbler.

Hos Retroland har vi samlet lidt gode råd om møbelpolstring. Det er både, hvis du selv vil polstre dine møbler, eller inspiration, hvis du vil have andre til det.

Møbelpolstring og ombetrækning

Har din sofa, dine stole eller nogle af dine andre møbler mistet noget af komforten, er de meget slidte eller trænger til en overhaling, kan man nogle gange fikse det, med et lille håndarbejde-projekt.

Ved at fylde sine møbler med skumgummi eller give dem en ombetrækning, kan du forlænge levetiden på dine møbler, som eventuelt også har en affektionsværdi. Husk nu, at selvom de ser gamle og kedelige ud, kan det være, at de bliver retro igen, og så er der altså bare noget charmerende ved gør-det-selv projekter, samt at puste liv til sine gamle genstande.

3 gode råd om polstring og ombetrækning

Se tre gode råd her, inden du kaster dig ud i dit håndarbejdsprojekt. 

#1 Vurder om det kan betale sig

Nogle gange er det kun nyt skum, som skal udskiftes, eller man skal kun have nyt betræk. Er dit møbel meget slidt, og der også skal skiftes fjedre etc. kan det hurtigt blive en dyr omgang at benytte sig af en professionel møbelpolstre, og det kan være svært at gøre det selv.

Hos Retroland har vi prøvet at bruge tid og kræfter på at polstre møbler, som desværre ikke kunne reddes. Derfor skal man altid lige huske, om det hele kan betale sig.

#2 Valg af materiale

Hvis man vælger at give sig i kast med at polstre sine egne møbler, skal du også overveje, hvilket materiale du vil bruge. Hvis du er dygtig, vil vi anbefale at bruge noget mere eksklusivt materiale, da det holder længere tid, og måske er det endda billigere i sidste ende.

Hvis du vil eksperimentere i dit projekt, og ikke er komfortable med det, som du skal i gang med, kan man slække lidt på kvaliteten, og derved er tabet ikke så stort, hvis man skulle gå hen og fejle.

#3 Værktøj og omgivelser

Vi har oplevet, at mange laver deres projekter i garagen, hvor det tit bliver fugtigt, hvilket ikke er ideelt, når man fikser sine møbler. Så husk, at finde et godt og tørt sted, så dit materiale ikke tager skade, inden det overhovedet er blevet benyttet.

Husk at vælge noget godt værktøj såsom bidtang, klamme-optager, målebånd, gummihammer, markeringskridt og hvad der ellers hører til. Med godt udstyr er det hele bare lidt sjovere.

Held og lykke med dit fremtidige møbelprojekt.

Tak til Formula Swiss

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Formula Swiss, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Formula Swiss kan du blandt andet få lovligt cannabisolie med veldokumenteret indhold.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere