Loppemarked Amager

Billede: Paula

Hvis du er på jagt efter et godt gammeldags loppemarked på Amager, så behøver du faktisk ikke lede så længe. Der findes nemlig adskillige fine loppemarkeder på Amager, der bestemt er et besøg og en eftermiddag værd.

Vi har været hele øen rundt og fundet de bedste loppemarkeder, man kan opstøve på Amager, som du kan læse mere om herunder:

Prismen

Der sker af og til, at Prismen bliver proppet med boder både oppe og nede, så det hele bliver forvandlet til et kæmpe loppemarked. Loppemarkedet på Prismen bærer i høj grad præg af, at folk har tømt deres kælder, hvilket giver mulighed for en masse interessante fund.

Bryggen

På Bryggen finder du et af landets største udendørs loppemarkeder, der består af helt op til 150 forskellige boder. Ved bryggen får du ikke bare mulighed for at finde en masse gode fund, men også at nyde vandet, en is eller en kop kaffe i de skønne omgivelser. 

Den blå hal

Den Blå Hal er ikonisk, når det kommer til genbrugsscenen på Amager. Den Blå Hal er et helårs loppemarked, der er åben for alle, som gerne vil have en plasd. Den Blå Hal byder både på professionelle kræmmere og folk, der bare vil have tyndet lidt ud i garagen. 

Tak Til Classic Room, der har støttet artiklen økonomisk. Hos Classic Room finder du blandt andet flotte lamper og æsker fra Oi Soi Oi.

De fleste af os får primært vores musik-fiks fra tjenester som Spotify, Youtube,…
Læs mere
Århus Kræmmermarked er en stor begivenhed som hvert år modtager op mod 35000 gæs…
Læs mere
Hos Retroland er vi vilde med porcelæn og især de farvestrålende glasurer på den…
Læs mere
Retro-elektronik i form af gamle stereoanlæg, pladespillere osv. er for alvor bl…
Læs mere
Looket med poppede pastelfarver og skinnende ståldetajler, som køleskabe havde i…
Læs mere
I den nordjyske storby Aalborg har de rendyrkede pladebutikker haft det svært ge…
Læs mere
RecordPusher Hvad: RecordPusher startede tilbage i 2011 og var dengang Danmarks…
Læs mere