Loppemarked Amager

Billede: Paula

Hvis du er på jagt efter et godt gammeldags loppemarked på Amager, så behøver du faktisk ikke lede så længe. Der findes nemlig adskillige fine loppemarkeder på Amager, der bestemt er et besøg og en eftermiddag værd.

Vi har været hele øen rundt og fundet de bedste loppemarkeder, man kan opstøve på Amager, som du kan læse mere om herunder:

Prismen

Der sker af og til, at Prismen bliver proppet med boder både oppe og nede, så det hele bliver forvandlet til et kæmpe loppemarked. Loppemarkedet på Prismen bærer i høj grad præg af, at folk har tømt deres kælder, hvilket giver mulighed for en masse interessante fund.

Bryggen

På Bryggen finder du et af landets største udendørs loppemarkeder, der består af helt op til 150 forskellige boder. Ved bryggen får du ikke bare mulighed for at finde en masse gode fund, men også at nyde vandet, en is eller en kop kaffe i de skønne omgivelser. 

Den blå hal

Den Blå Hal er ikonisk, når det kommer til genbrugsscenen på Amager. Den Blå Hal er et helårs loppemarked, der er åben for alle, som gerne vil have en plasd. Den Blå Hal byder både på professionelle kræmmere og folk, der bare vil have tyndet lidt ud i garagen. 

Tak Til Classic Room, der har støttet artiklen økonomisk. Hos Classic Room finder du blandt andet flotte lamper og æsker fra Oi Soi Oi.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere