Hvad Betyder Retro? Se 5 Ting Af Den Hotteste Retromode HER!

Hos Retroland får vi ofte spørgsmålet: Hvad betyder retro? Vi giver dig svaret her, samt fem af de ting der bliver efterspurgt mest, når det kommer til retromode.

Hvad betyder retro? Retro betyder, at noget vender tilbage. Det stammer fra latin, hvor ordet betyder tilbage, og ordet bliver ofte brugt som præfiks til eksempelvis retromode. På engelsk bliver det forbundet med reviving, som betyder genoplive. Derfor bruger man ofte ordet om gamle trends, som bliver genoplivet i modebranchen.

Nogle af de hotteste retroting i 2019 har været følgende:

  1. Polaroid kamera
  2. Nokia 3310
  3. Skrivemaskiner
  4. Walkman og Disc-man
  5. Apple iPod

Dette er nogle af de ting, som vi bliver efterspurgt mest om. Mange af tingene kan man stadig finde billigt, og især hvis man prøver lykken til nogle af alle de kræmmermarkeder og loppemarkeder, som vi skriver om.

Her ser vi ofte, at man kan være heldig at finde en velfungerende skrivemaskine til mellem 150-300 kroner. Så kan man finde nostalgien tilbage og føle sig som Don Draper eller Peggy Olson fra Mad Men.

Noget af de mest retro er selvfølgelig også vinyler. Vi har skrevet en artikel om 20 af de bedste LP’er, som du overhovedet kan ønske til din pladesamling. Se vores liste her: Top 20: Bedste vinyl albums

Tak til Billig Fitness

Vi vil gerne sende et kæmpe tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort skabelsen af denne artikel mulig. Billig Fitness er Danmarks billigste leverandør af fitnessudstyr, hvor man nemt kan bestille en god gammeldags foam roller, som også er kommet på mode igen. Find et kæmpe udvalg af dem i nogle fede retrofarver her: Foam Roller

Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere
De fleste af os får primært vores musik-fiks fra tjenester som Spotify, Youtube,…
Læs mere
Hvis du er på jagt efter et godt gammeldags loppemarked på Amager, så behøver du…
Læs mere
Århus Kræmmermarked er en stor begivenhed som hvert år modtager op mod 35000 gæs…
Læs mere
Hos Retroland er vi vilde med porcelæn og især de farvestrålende glasurer på den…
Læs mere