9 Retro Cognac Glas Til Cognac Elskeren

Glasset har både stor virkning i forhold til, hvordan din duftesans, smagsløg og det visuelle kommer til udtryk, når du nyder en drink. Vi har samlet ni forskellige cognac glas, som kan være med til at gøre din cognac-oplevelse bedre. Se dem her.

Feinschmecker-bølgen lever i bedste velgående i Danmark. Folk holder både private arrangementer i diverse smagninger, eller deltager i øl, vin, gin eller cognac-festivaler. Her har glasset fået ekstra fokus, da duften og og smagsløgene bliver stimuleret forskelligt alt efter, hvilken udformning glasset har.

Cognac er destilleret hvidvin fra et afgrænset område nær Bordeaux og Nantes i Frankrig. Det bliver lagret på fad, og kaldes også for fransk brændevin.

Cognac er blandt andet kendt for sin flotte farve, og den kommer stort set altid i en flot flaske, som gør, at cognac er noget ekstraordinært at servere for dine gæster. Hvis du ved lidt om cognac, er du allerede langt, men med de rette glas, kan du virkelig imponere.

9 forslag til cognac glas

Vi føler, at der er kommet et ekstra boom af cognac-smagning i Danmark, og det er ved at være retro at drikke cognac. Vi har fundet ni forskellige forslag til glas, som du kan anskaffe, hvis du vil have smarte glas stående i din hjemmebar.

  1. ARCOROC VAP DEGUSTATION COGNACGLAS - 15 CL
  2. Lyngby Glas Cognacglas 69 cl
  3. Degustation Cognacglas 25 cl
  4. NUDE - Vintage Cognac glas 50cl
  5. Cognac glas fra Normann Copenhagen
  6. Final touch cognac glas
  7. Rosendahl Grand Cru Cognacglas 40 cl
  8. Lucaris Shanghai Soul - Cognac glas
  9. Personlig Cognacglas

Der er stor forskel på, hvor mange centiliter, som et cognac-glas indeholder. Nogle kan godt lide at drikke cognac af et stort glas, som har mange ligheder med et vinglas, mens andre foretrækker små glas, som minder mere om et whiskyglas.

Det er dog kendetegnet ved cognacglas, at de har den runde kant, så man kan roterer de velkendte dufte rundt, mens man nipper til sin lækre cognac.

Retro cognac glas

Da det er blevet meget populært at drikke cognac, er det efterhånden ikke nogen stor kamp at finde nogle lækre cognac-glas. Hvis man vil have nogle gode retro-glas er de også til at finde hos diverse private, som sælger brugte ting.

Her er der mange, som sælger deres gamle cognac-glas, som ofte har en farvet stilk på glasset, og giver et virkelig retro look, samt giver en mere unik og nostalgisk følelse. Derudover er der også steder, som tilbyder at man kan få sit eget personlige cognac-glas med navn på, hvis man virkelig elsker cognac.

Tak til Bevco

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Bevco, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Bevco er en totalleverandør af drikkevarer til private og virksomheder, og her kan man finde 39 forskellige varianter af cognac til gode priser.

Århus Kræmmermarked er en stor begivenhed som hvert år modtager op mod 35000 gæs…
Læs mere
Hos Retroland er vi vilde med porcelæn og især de farvestrålende glasurer på den…
Læs mere
Retro-elektronik i form af gamle stereoanlæg, pladespillere osv. er for alvor bl…
Læs mere
Looket med poppede pastelfarver og skinnende ståldetajler, som køleskabe havde i…
Læs mere
I den nordjyske storby Aalborg har de rendyrkede pladebutikker haft det svært ge…
Læs mere
RecordPusher Hvad: RecordPusher startede tilbage i 2011 og var dengang Danmarks…
Læs mere
Når det kommer til pladebutikker i Danmark, så er der én by, der overgår dem all…
Læs mere