Top 5: Retro Butikker

En retrobutik er lidt som et loppemarked, hvor det hårde arbejde allerede er blevet udført. En retrobutik vil nemlig, modsat loppemarkeder, have fjernet alle ting, der hverken er værd at købe eller gemme på. Dette har i høj grad også været medvirkende til, at retrobutikker er mere populære end nogensinde.

Derfor er der naturligvis også dukket en masse fremragende retrobutikker op. Her er vores fem yndlingsbutikker:

Navn: AFFÂR

Hvor? Skydebanegade 4, København V

Denne lille og super hyggelige butik er placeret i en sidegade til Istedgade, og vi garanterer, at du kan finde nogle fede og anderledes ting til din bolig. Mange af tingene bliver købt ind fra forskellige steder i Sverige, hvilket skiller butikken ud fra mængden.

Herudover holder butikken også jævnligt arrangementer, hvor eksterne sælger kommer ind og viser deres flotte udvalg. Butikken har en Facebook side, der hedder det samme som butikken, hvor du kan følge med i deres forskellige arrangementer.

Navn: Antik, Form & Design

Hvor? Finsensvej 52, Frederiksberg

I denne butik finder du designmøbler og klassisk dansk brugskunst for alle pengene! Butikken har et stort udvalg af danske klassiker, der ofte er i rigtig god stand. De har især et flot udvalg af stole, PH-lamper, forskellige stel og lignende.

Navn: Dejavudesign

Hvor? H.C. Ørstedsvej 66, Frederiksberg

Denne butik er en sand perle, hvis du har en forkærlighed for boligindretning, der er inspireret fra 1950’erne til 1970’erne. Når man går ind i butikken, vil man hurtigt opdage, at teak er den foretrukne træsort.

er du på udkig efter FDB-møbler, kommoder, Lyngby Vaser og andet tilbehør, så vil du elske Dejavudesign.

Navn: Epokerum

Hvor? Jagtvej 19, København N

Epokerum er et sandt skattekammer, hvis man elsker retro fra 1950’erne til 1980’erne. De har alt fra lamper, teakmøbler, pynteartikler og tøj. Butikken har oven i købet et udvalg, der overgår det, du kan se i butikken. Deres lager er nemlig fyldt med alle de ting, der ikke er plads til i butikken.

Navn: Habengood

Hvor? Peter Bangsvej 110, Frederiksberg

Habengood har både en butik på Frederiksberg og på Bornholm. Du kan altså nyde en fantastisk retro butik, hvis du befinder dig på solskinsøen. Udover at have møbler fra en lang række kendte danske designere, finder du også en masse ting fra Frankrig og Tyskland, som ejerne selv har været nede og købe ind.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe kontorartikler.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere