Retro Legetøj, Der Pynter I Hjemmet

Mangler du den en ideel kombination af æstetik, praktik og sjov? Så bør du overveje, at investere i noget retro legetøj! Forskellen på nutidig legetøj og retro legetøj er nemlig, at retro legetøj nemt kan indgå som en naturlig del af en moderne indretningsstil. Udover det kan legetøjet, dens høje alder på trods, stadig udgøre en masse timers sjov og morskab for børn. Her er 5 eksempler på retro legetøj, der pynter i ethvert hjem.

Dukkehus

Findes der noget mere klassisk og nydeligt stykke legetøj, end et retro dukkehus? Jeg tror det ikke. Dukkehuse var engang ethvert pigebarns store drøm, jo større jo bedre. Hele legen gik ud på, at man skabte et nydeligt, rart og æstetisk hjem. Et hjem, man drømte om ville blive virkelighed i fremtiden. Et dukkehus kan sagtens bidrage til, og pynte, et hjem.

Dukker

En anden klassiker, der i høj grad kan pynte et hjem, er dukken. Den klassiske retro dukke har ganske vidst fået lidt af et gyser-tema over sig, i form af de seneste “Annabelle” film. Ikke destro mindre, så kan en dukke, der er gammel, men velholdt, virkelig pynte flot i det hjemlige landskab.

Dukker blev i “gamle dage” lavet lige så meget for æstetikken, som for praktikken og morskaben, hvilket er tydeligt.

Instrumenter

Musikinstrumenter pynter altid. Det er de færreste, der ejer et flot musikinstrument uden at udstille det. En retro guitar, tromme, eller måske endda en harmonika er alle sammen instrumenter, der er ganske nydelige. Har man i forvejen en stil, der er inspireret af retro, så vil det passe intet mindre end perfekt ind i de fleste hjem.

Køretøjer

Med køretøjer mener jeg naturligvis ikke, at du skal parkere en gammel Harley midt i stuen. Med køretøjer mener jeg naturligvis retro legetøjsbiler. Retro køretøjer i miniature udgave betragtes af mange som samleobjekter, og kan være utroligt mange penge værd, hvis man får fat i bestemte modeller i god stand.

Legekøkken

Legekøkkener er utroligt populære disse år -også retro køkkener! Selvom retro køkkener er utroligt flotte og nydelige, så vælger man at gå med den mere moderne stil. Dette skyldes for det meste, at udstyret og selve køkkenet i retro stil ofte er dyrere og sværere at få fat i.

Tak til ProRengøring
Tak til ProRengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. ProRengøring er et af lendets førende leverandørere af erhvervsrengøring og rengøring.

Der er mange danskere, der er enormt glade for de famøse kræmmermarkeder. Og net…
Læs mere
Når noget er antik, betyder det, at det er samleobjekt og ovenikøbet et gammelt …
Læs mere
Står du og skal på loppemarked, men er lidt i tvivl om hvad du må sælge?Faktisk …
Læs mere
Der er ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at vandre gemmen et loppe…
Læs mere
Retro - når det alligevel er lidt smart Retro, antik eller vintage. Har du det…
Læs mere
Loppemarkeder er og bliver populære. Jagten på den gode handel er altid i højsæd…
Læs mere
I Danmark er vi glade for loppemarkeder, der giver gode muligheder for at få ryd…
Læs mere